Hjælp?

Vi er klar ved telefonen
3118 4886
Vi er klar ved mailen

Hos Juul's får du:

Udsalgsvarer:

Juul's logo Juul's er godkendt til e-handelsmærket

Din indkøbsvogn er tom


Omega Juicer MegaMouth,MM702SF
Kan tage hele æbler! SÆRPRIS!

Omega Juicer MegaMouth,MM702SF

Pris: 3.595,00 DKK inkl. moms
Leveringstid: 1-2 dage

Beskrivelse

Omegas MM702S, er en bredmundet, allround slowjuicer til hverdagsbrug og er fantastisk til juicing af større frugter og grøntsager.

Denne maskine har et bredt indføringsrør, der kan tage hele frugter. Det overflødiggør – eller mindsker – den langsommelige proces med at skære frugten i mindre stykker.

Maskinen kommer med en særlig blank skærm, til at presse de lækreste frugt sorbeter, smoothies og til nøddesmør.
Desuden med rengøringsbørster og kander til pulp og saft og både en fin og en grov si til at regulere mængden af fibre i juicen.

Maskinen kører med 80 omdrejninger pr. minut og tilhører dermed slow juicer kategorien: Den rolige pressehastighed bevarer vitaminer, mineraler og enzymer meget bedre, da der hverken skabes friktionsvarme eller sker særligt stor iltning under presningen af juicen.

Omega har helt overtaget markedet efter Hurom, der slet ikke ønskee at følge efterspørgslen på bedre juicere.>br /> Derfor er vi hos Juuls – ligesom de fleste andre – gået over til amerikanske Omega, der laver juicere til forbrugernes behov i stedet for blot at omdesigne maskinerne.

Juuls • Balticagade 15 E • 8000 Århus C • +45 3118 4886 • salg@juulshandel.dk
Hvis du har spørgsmål udenfor almindelig åbningstid, kan du altid skrive til os: Vi svarer altid hurtigt, hvis vi er . telefon QR-kode

OMJMEGAMOUTH