Hjælp?

Vi er klar ved telefonen
3118 4886
Vi er klar ved mailen

Hos Juul's får du:

Udsalgsvarer:

Juul's logo Juul's er godkendt til e-handelsmærket

Din indkøbsvogn er tom

Der er masser af tid til jul!
Vi modtager ordrer helt frem til d. 21. december og garanterer levering inden jul... hvis altså du er klar til at modtage pakken.

Ruark Audio R1-Mk3 DAB+-radio, hvid (mat)
Bluetooth og DAB+

Ruark Audio R1-Mk3 DAB+-radio, hvid (mat)

Pris: 2.195,00 DKK inkl. moms
Leveringstid: 1-2 dage

Beskrivelse

Ruark Audio's (tidligere Vita Audio) radioer er testvindende vellyd! – Det er simpelt hen genopfindelsen af radioen. Ruark Audio er nået til version 3 ("Mark 3", som det hedder på engelsk), og nu kommer deres unikke radio med Bluetooth-opkobling, så du kan afspille musik direkte fra din telefon og din bærbare.
Og man undrer sig lidt, når man ser Vita Audio's DAB-radio: Det er alligevel utroligt, at en så stor lyd kan puttes en i så lille et kabinet.
Den er både flot, utroligt enkel i design og betjening, og så giver den en virkelig klar, ren lyd fra sine 3,5" fuldtone højttalere.

Slut med dårlig radiolyd

Tiderne med transistorradioen er forbi... Og det gør egentlig ikke noget, for man fik altid ondt i ørerne af at lytte til dårlige højtalere. DAB-radio giver altid et helt klart signal uden susen.
Ruark Audio er træfibre, metal-front og -bag, guldbelagte udgange og den særlige "RotoDial"-top, der giver nem betjening fra første færd: Helt og aldeles gennemført! Stil den et sted, hvor den kan ses (og høres, naturligvis).

Tilbehør

Juuls • Åbogade 36, 1.sal • 8200 Århus N • +45 3118 4886 • salg@juulshandel.dk
Hvis du har spørgsmål udenfor almindelig åbningstid, kan du altid skrive til os: Vi svarer altid hurtigt, hvis vi er . telefon QR-kode

VI-R1mk3 hvid