Hjælp?

Vi er klar ved telefonen
3118 4886
Vi er klar ved mailen

Hos Juul's får du:

Udsalgsvarer:

Juul's logo Juul's er godkendt til e-handelsmærket

Din indkøbsvogn er tom


Blendtec
11 varer i alt 

Blendtec - Blendere

Blendtec er Verdens bedste blender!

Det er sådan set udenfor diskussion.

Engang skulle en blender bare kunne blende lidt drinks og en kold suppe, men nu om stunder er der helt andre krav til blendere: Indtil flere smoothies om dagen med isterninger og frossen frugt, nøddesmør og nutella eller en skoldhed suppe.
Det er der meget få blendere i verden forundt at kunne.Twister Jar

Blendtec kan!

Blendtec har fuldstændigt redefineret blenderne, så den nu kan indgå som et reelt køkkenredskab og i stor stil erstatte foodprocessoren og dens forfærdende mængde opvask.
De har opfundet et knivsæt, der faktisk slet ikke har en kniv: Den er stump, og fungerer mere som en hammer, der virkelig er i stand til at lave helt fine og linde smoothies uden de irriterende klumper fra frossen frugt og supper, der bliver skoldhede under blendningen og kan tage smag af de helt friske råvarer!

Deres Twister-beholder (kan tilkøbes) er den mest roste blenderkande, og er udviklet til at lave mere klæge ting som for eksempel nocciola (Nutella) eller Humus (mos af kikærter, hvidløg og tahin).

Resultatet bliver helt fantastisk.

Hver gang!

Juuls • Balticagade 15 E • 8000 Århus C • +45 3118 4886 • salg@juulshandel.dk
Hvis du har spørgsmål udenfor almindelig åbningstid, kan du altid skrive til os: Vi svarer altid hurtigt, hvis vi er . telefon QR-kode